skip to Main Content

“VRIJMIBO”

Op de vrijdagmiddag is het weer gezellig om het weekend in te luiden met een VRIJMIBO!

                 

Keezen

Elke 3e dinsdag van de maand organiseren Karin en Els in De Witte Valk het mooie kaartspel keezen. Kom gerust een kijkje nemen. Geen probleem als u het spel nog niet kent, wij geven uitleg. Zo rond 19.15 uur kunt u komen. De inleg bedraagt € 2,50. We beginnen om 19.30 uur, zodat u weer op tijd thuis bent.

 Tot ziens

Activiteiten 2022

Nog even en dan is het zover….. Na 2 jaar hebben we eindelijk weer een NORMALE SUPER GAVE KERMIS!!! Met het kermiscomité zijn wij al druk bezig met alle voorbereidingen. Wij zijn dan ook super blij met de groepen die helpen met het organiseren, want zonder deze groepen kunnen we dit alles niet neerzetten…

Even een overzicht waar je je overdag/s’avonds voor kan opgeven:

Vrijdagavond:

Bakvoetbal, georganiseerd door de Roetetoeters.

Zaterdagavond:

Feest in de zaal met Billy Dans en Feest DJ Edje.

Tickets online verkrijgbaar via Eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/318017718557

Zondagmiddag:

Beachvolleybal vanaf 14.30 uur, georganiseerd door Remco, Cees, Ryan en Jeremy. Met DJ FONTAY worden de plaatjes uit het zand gedraaid!

Om 15.00 uur een gezamenlijk optreden van:

ons eigen “SWAEGH ZINGT” en

“BERKHOUT VOCAAL” in De Witte Valk.

Zij brengen jullie in de stemming met o.a. diverse bekende Nederlands talige liedjes zoals C’est la vie, Zij gelooft in mij en vele anderen. Ook zingen de koren een aantal nummers gezamenlijk.

Zondagavond:

Tickets online verkrijgbaar via Eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/318039804617

Maandagmiddag:

Kermisspelen 2022 vanaf 14.00 uur, georganiseerd door het t’ Veesttiem. Met DJ Marco Kieft!!

Dat wordt een heel sportief Pinksterweekend 💪Voor verdere informatie, zie de website Kermis Zwaag!

TOUR DE KROEG

Zondag 17 juli 2022

De handen zijn weer ineen geslagen door de lokale horeca en Party Top Entertainment voor een spetterende dag voor jong en oud! ‘Tour de Kroeg’ belooft weer een hele mooie dag te worden. Zondag 17 juli 2022 (aanvang 13:00) vind het jaarlijkse spektakel weer plaats, met dit jaar als thema ‘Tour de olympics’!
Deze dag zit weer bomvol hilariteit, leuke activiteiten onderweg en bij iedere kroeg lekker eten en opsteken. Zo start iedere deelnemer met koffie en gebak en verzorgen de kroegen voor alle teams vervolgens een soepje, warme hapjes, een borrelplateau, broodjes en aansluitend weer een heerlijk diner met de keuze uit biefstuk of zalm (met eventuele dieetwensen kan uiteraard rekening worden gehouden).
Deelnemende kroegen
*Chateau Faucon Blanc (De Witte Valk)
*Chateau Tête d’Or (Het Gouden Hoofd)
*Chateau Café des Sport (Sportcafé Zwaag) – Jour de Repos
*Chateau l’Harmonie (De Harmonie)
*Chateau Le Lien (De Schalm)
Op de locatie waar je jouw team inschrijft eindigt jouw team ook om de dag gezellig af te sluiten. Na het diner wordt er bij iedere kroeg ook de winnaar bekend gemaakt waar weer een zeer leuke prijs voor is verzorgd – uiteraard voor het gehele team! De kosten voor deelname bedraagt €40,00 per persoon (graag contant bij de inschrijving te voldoen). Dat is uiteraard inclusief alle hapjes, gerechten en aansluitend diner. Drankjes zijn exclusief en voor eigen rekening. Een team moet minimaal uit 6 personen bestaan en mag maximaal uit 8 personen bestaan.
Hopelijk tot dan!

Let op, zet in je agenda!!!!!!!

Over dit evenement

Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar weer een Heimatfest in Zwaag in de feesttent bij De Witte Valk. U krijgt voor het ticket een fantastische middag en avond incl. onbeperkt grill/bbq van de Happy Cooker en de beste Duitse feestband van Nederland! Dus kom je je dirndle of lederhose en feest gezellig mee met de nieuwe Zwaags / Duitse traditie.

Datum: 10 september 2022, aanvang 16.00 uur

Locatie: Feesttent op parkeerterrein De Witte Valk

Entree: 29,50 euro inclusief onbeperkt grill/bbq (18+)

Tickets zijn verkrijgbaar via:

https://www.eventbrite.nl/e/318048741347

Op zaterdag 8 oktober 2022

De ABBA Fever LIVE SHOW in de De Witte Valk.

Tickets zijn verkrijgbaar via:

https://www.eventbrite.nl/e/328125862287

Back To Top