skip to Main Content

Partycentrum De Witte Valk beschikt over verschillende zalen. Deze zalen verschillen in grootte en uitstraling. U kunt zelf aangeven naar welke zaal uw voorkeur uitgaat.

De Grote Zaal heeft een modern interieur met houten vloer. De zaal beschikt over een groot podium dat onder andere gebruikt wordt door bands en als toneel. Afhankelijk van de indeling is deze zaal geschikt voor groepen tot 150 personen.

De Zijzaal heeft een intiem karakter met warme uitstraling voor groepen tot 65 personen.

De Bangertzaal is een aparte zaal met houten vloer en gezellige bar voor groepen tot 70 personen.

Het Café is gelegen aan de voorzijde en is zeven dagen in de week geopend. Zomers staat het terras aan de Dorpsstraat voor u klaar!

De Zijzaal, de Grote Zaal en het café kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat ook hele grote groepen kunnen worden ontvangen.

De Witte Valk beschikt dus over alle mogelijkheden
om uw gezelschap te ontvangen naar uw wensen!

Zaalverhuur
De Witte Valk biedt u de mogelijkheid een feestzaal te huren voor een door uzelf verzorgd feest. Wij beschikken over meerdere zalen. In de Bangertzaal kunt u een gezelschap tot 70 personen ontvangen. In de zomerperiode is het ook mogelijk om onze Grote Zaal te huren. Deze biedt ruimte voor een groep tot ongeveer 250/300 personen.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan even telefonisch contact op om te horen wat de mogelijkheden zijn?

Parkeergelegenheid
Aan de linkerzijde van De Witte Valk is de entree naar de parking. Hier zijn 50 gratis parkeerplekken gesitueerd. Tevens is er in de directe omgeving voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Openbaar vervoer
Partycentrum De Witte Valk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station in Hoorn gaat een directe lijnbus naar Zwaag. De halte is vlak naast De Witte Valk.

PHOTO-2021-02-03-14-48-51 (3)
PHOTO-2021-02-03-14-48-50
A21A3781a
Back To Top